WILSON, STEVEN – Transience (2015) (2LP)

7.490 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
Megjelenési dátum

Cikkszám: KSCOPE904 Kategória: Címke:

Leírás

Progresszív Rock, 2015.
Limitált gatefold 180g black 2LP kiadás!
Az albumon olyan dalokat hallhatunk, amelyek 2002 és 2015 között készültek, a “Transience” egy személyesen gondozott bemutatkozó kiadvány és jóval megközelíthetőbb oldalát mutatja be Steven Wilson monumentális szóló munkásságának.

A CD “sleevepack” csomagolásban jelenik meg és 14 dalt tartalmaz, teljességében több mint egy órai zenei anyagot, közöttük található a “Happiness III” című bónusz dal is.
A “Transience” bemutatja Steven Wilson jóval tradicionálisabb dalszerzői képességét, oldalát és lehetőséget ad néhány legendás dal újraértelmezésére, nem behatárolva és korlátozva a koncepciós album keretekkel, mint egyébként lenni szokott.

Bakelit lemez változatban már 2015 szeptemberében megjelent és a Brit bakelit LP album listán a #3 pozíciót hódította el.
De egyúttal történelmet is írt, mert ő az egyetlen művész aki az összes bakelit lemez formátumban megjelent albumával felkerült az eladási listára, és kivétel nélkül az élvonalban végzett mindegyikkel!

Steven Wilson előző stúdió albuma, a “Hand. Cannot. Erase” 2015-ben világszerte monumentális eladási sikereket, hatalmas bevételeket hozott számára és kiadója számára, a kritikai, szakmai fogadtatás pedig egészen káprázatos volt. Mindenütt az album listák élmezőnyébe végzett, az USA-ban #39 a Billboard Top 200 listáján, Kanadában #24, a Brit-szigeteken #13, Németországban #3, Hollandiában #2 és Finnországban a #4 pozíciót érte el (hogy csak néhány példát említsünk) a nemzeti album listákon (az eladási eredményeket figyelembe véve).

Kiadott albumainak méltó elismeréseként Steven Wilson három komoly PROG AWARD díjat is elnyert, gyöztesként végzett az év albuma (Album of the Year), a legszebben tervezett és megjelentetett “Box Set Design” és a pénzügyi sikereket hozó áttörés a “Commercial Breakthrough” kategóriában.
A “Transience” egy esszenciális bemutatkozása egy esszenciális művésznek.

Felvételek :
2LP: 1. Transience (single version)
2. Harmony Korine
3. Postcard
4. Significant Other
5. Insurgentes
6. The Pin Drop
7. Happy Returns (edit)
8. Deform To Form A Star (edit)
9. Thank You
10. Index
11. Hand Cannot Erase
12. Lazarus (2015 recording)
13. Drive Home.