SEAR BLISS – Letters From The Edge (DIGI CD) (2018)

2.990 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
Megjelenési dátum: 2018-08-31 Cikkszám: HHR201820CD Kategória: Címke:

Leírás

Black Metal, DIGI pack CD kiadvány, 2018-as album.
A remek magyar zenekar (Csejtei Csaba, Nagy András, Neubrandt István, Pál Zoltán és Schönberger Zoltán) legújabb produkciója.

Üdvözöljük a hallgatót az űrutazásunk alkalmából, amelyben az ő istenségét a progresszív komponensek és a sötétség káosza képezi, ez a SEAR BLISS legújabb, “Letters From The Edge” című albuma. Külsőleg hatalmas és belsőleg tartalmas telítettségű lemez, a magyar metal front harcosai ismét alkalmazzák az elegancia és a gonosz energiák ötvözését: két külön világot kapcsolnak össze, amelyek tökéletesen áll össze egy legfelsőbb különbségtételű különleges egységbe.

A galaktikus küldetés, amelyben SEAR BLISS újra írta a kísérleti fémzene szabályait, megtalálható a “Letters From The Edge” albumon belül és az út nagyon izgalmas. Bár rengeteg black metal tulajdonságokat tartalmaz, a “Letters From The Edge” (szimbólumok a szélekből) jól mutatják SEAR BLISS saját eredetiségének szép formáját, amely több szokványos mintával keveredik. Várhatóan és hallhatóan a SEAR BLISS megóvja a megrepedt gyökereit az epikus tremolo szakaszokkal, a tüzes “blastbeat” megoldásokkal és Nagy András kecses sikolyaival, de a gyönyörű tiszta gitárok és a fenséges billentyűs futamok már ma is “hatalmas képet” adják.

De ne féljetek, hogy puhul az anyag, mert vannak olyan hatalmas és fejbevágó futamok és szólók, amelyek majdnem kirepítik a szemgolyóidat a helyükről. Összességében azt mondhatjuk, hogy a “Letters From The Edge” album egy fantasztikus lemez, tele van számtalan váratlan atipikus függetlenséggel és atmoszférikus örömökkel. Valójában itt semmisem negatív, minden szilárd, mint egy szikla, és a kozmikus hangszerelés konzekvens megjelenése ezt a lemezt határozottan a SEAR BLISS “diszkográfia” fő bálványává teszi. Azok, akik valami más és új formákat keresnek az ismert megszokott zenei normán kívül, minden bizonnyal nagyra értékelik a “Letters From The Edge” albumot és annak metafizikai jelentőségét.

YouTube video :
SHROUD (official audio):
www.youtube.com/watch?v=9VsyDO_9RGo
SHROUD (official lyric video):
www.youtube.com/watch?v=ofl-FHkCJxo

Felvételek :
1. Crossing The Frozen River
2. Forbidden Doors
3. Seven Springs
4. A Mirror In The forest
5. Abandoned Peaks
6. Haven
7. The Main Devide
8. Leaving Forever Land
9. At The Banks Of Lethe
10. Shroud
(Barcode: 8715392182020)