RICOCHET – Zarah (A teartown story)

3.490 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Megjelenési dátum: 2005-10-29 Cikkszám: 4976 Kategória: Címke:

Leírás

Progresszív metál.*****Második albumként mindjárt egy koncept lemezzel jelentkeztek, nem kevés bátorsággal és próbára téve képességeiket. A Hamburgi progrock csapat bebizonyította, hogy az új album elkészítésébe fektetett évek nem vesztek kárba, nem bizonyul elvesztegetett időtöltésnek.

wasted

Az album látványosan változatos: a melankólikus, depresszív hangoltságú zongora balladától (Final Curtain) a progresszív közép tempójú rocker számon át (Red Line) egészen az insztrumentális tüzijátékig (Disobedience), széles spektrumot átölelve terjed és minden belefér amit a műfaj megenged. Minden dal önállóan is megállja a helyét még akkor is ha kiemeljük őket az album kontekszusából.

Az album koncepciója egy lány, Zarah életéről szól. Egy fiatal lány rövid és fájdalmas, szenvedésekkel teli életéről szól.

Gyilkosságok, erőszak, börtön…….

Persze sok másrol is szól még ez a történet, nagyvárosi elmagányosodottság, az arctalan tömegben való felszivódás, félelem az elszalasztott lehetőségektől, nyomasztó terhek a múltból,…….maga a valós élet, az igazi VALÓ VILÁG és nem a máz, nem a felszín!

A melankólikus hangulat ellenére nem hagynak kétséget afelöl, hogy az ellentmondásosan tragikus vég ellenére levonható a tanulság: az élet múlik, de mindig van remény, mert az örök.