POWER QUEST – Sixth Dimension (2017) (CD)

3.990 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
Megjelenési dátum: 2017-10-13 Cikkszám: IW83069 Kategória: Címke:

Leírás

Dallamos Power Metal, Hard Rock, Heavy Metal, CD kiadvány, a Brit banda hatodik stúdió lemeze, 2017-es album.

A Steve Williams vezette és alapította POWER QUEST hatodik stúdió lemezével hat év hallgatás után tért vissza, utolsó lemezük ugyanis 2011-ben jelent meg.
A “Sixth Dimension” a PQ tökéletesség felső foka. Dallamos, fülbemászó és felemelő, de ezek egyébként is a PQ hangzás védjegyei, ismertető jellegzetességei.

2011-hez képest történt egy kis változás a felállásban, új tagként érkezett Ashley Edison (Dendera – ének) és a két gitáros Glyn Williams illetve Andy Kopczyk, de Rich Smith dobos és
Paul Finnie basszus gitáros is új ember, a produceri tevékenységbe maga a zenekar is beszállt, az új album kétséget kizárólag eddigi legjobb munkájuk.

2017-es európai turnéjukat Britanniában kezdik, speciális vendégként a Dragonforce tart velük. A turné a tervek szerint október elején indul, a további koncert színhelyek szervezés alatt.

A producer és hangmérnök Alessio Garavello és Steve Williams volt, a felvételek a Rogue Studios (London) gondozásában zajlottak, a kiváló mesterszalag elkészítése Jens Bogren (Fascination Street Studios, Svédország) érdeme. Ugyanitt szintén ő készíti a Dragonforce, a Sepultura, az Arch Enemy… stb albumait is. A borító ismételten Felipe Machado Franco (Blind Guardian, Rhapsody of Fire, Iced Earth) nagyszerű produktuma.

YouTube video :
FACE THE RAVEN (official lyric video):
www.youtube.com/watch?v=o2eUDed_W74

Felvételek :
01. Lords of Tomorrow
02. Starlight City
03. Kings and Glory
04. Face the Raven
05. No More Heroes
06. Revolution Fighters
07. Pray for the Day
08. Coming Home
09. The Sixth Dimension
(Barcode: 0750253122607