PACT – Enigmata (2018)

3.890 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
Megjelenési dátum

Cikkszám: DEAD248 Kategória: Címke:

Leírás

Black/Death Metal, Black-Death Occult Rock, CD kiadvány, 2018-as album.

Egy DEATH METAL album amelyet az IMMORTAL soha nem fog elkészíteni! Egy BLACK METAL album, amelyet az INCANTATION-nak kellett volna felvennie!
A titokzatos amerikai Okkult Metal banda, PACT, visszatért a már nagyon várt új Black/Death Occult Rock albummal (“Enigmata”), amely egyébként a műfaján belül könnyedén lehet az év lemeze díj nyertese is!

Az egész album hangzása rendkívül súlyos és ez uralkodik rajta végig, egy másvilági légkör hatását érezhetjük, amely a kétségbeesésbe kergeti a hallgatót. Militáns dalszövegek, utasítások, parancs végrehajtások és örvénylő erőszak, ismét bizonyítják, hogy a tiszta Black/Death metal virulens, tehetséges és még mindig a gonoszság innovatív forrása.

Igazi sátánista okkult praktikáiknak köszönhetően szállítják az “unortodox” ortodox Black Metalt! A PACT a hagyományos Death/Black Metalt és az Occult Rock-ot a saját, egyedi és zavaró védjegyévé teszi. Az “Enigmata” egy rendkívül súlyos Blackened-Death Metal album, melynek nyomását végig érezheted magadon. A PACT felgyújtotta a szabálykönyvet, és saját sötét ösvényüket járva, uralkodóvá válnak!

YouTube video :
DARK TEMPLAR (official audio):
www.youtube.com/watch?v=CqGAi-guPWk

Felvételek :
1. Dark Templar
2. Son of Cush
3. Edict of Anu
4. Hag and the Sleeper
5. Cradle of Decay
6. Stalking From the Shadows
7. Call of the Wild
8. Collider
9. Eternal Keeper of the Black Flame
10. Sorrows Embrace
11. Enigmata of Erebus
(Barcode: 0768586024826)