KONKHRA – Weed Out The Weak / The Freakshow (1997) (Expanded edition CD, 2018)

4.790 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 2-5 hét - Kiadó / Forgalmazó készletétől függően!


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Megjelenési dátum: 2018-03-30 Cikkszám: HHR201803CD Kategória: Címke:

Leírás

Thrash Metal, 1997-es album.
Expanded edition DIGI pack CD újra kiadás verzió, 2018.
Kiemelten ajánlott minden: Machine Head, Merauder, Pantera és Entombed rajongónak.

Azt tudjuk, hogy az 1990-es években a dán Diehard Records kiadónál a legjobb eladási értékeket a Konkhra érte el és határozottan akkora potenciállal rendelkeztek, hogy kinevezték őket a “következő nagy dobás”-nak, a Sepultura és az Entombed méltó utódának, követőjének. Alapvetően semmi sem hiányzott belőlük, hogy szupergroupként működjenek, és ez az amerikai-dán kvartett rendesen felkavarta az “underground” sajtó vizeit.

Korábbi albumukat, a “Spit Or Swallow” címmel 2018-ban újra felvették. Abban az időben a hangzásukat úgy határozták meg, hogy ez a “death’n’roll” műfaj, amely Európában népszerű volt az 1990-es évek vége felé. Azonban Chris Kontos, a korábbi Machine Head dobos és a mindig mindenütt jelen lévő James Murphy érkezésével a Konkhra stílusa eltolódott a modern heavy metal hangzás felé. Bár sokkal nehezebb volt és kellő bátorság is kellett az új metal hangzás kialakításához, a “Weed Out The Weak” album mégis áttörés lett, sikert hozott, amit a zenekar megérdemelt.

A “Weed Out The Weak” nem egy újabb tipikus skandináv death metal támadás volt, amely öt másodperccel azután hogy behelyezted a lemezt a lejátszóba, a falhoz présel. Annál finomabb. Mindazonáltal jelen vannak minden olyan elemek is, amelyet az adott régióból származó zenekaroktól méltán elvártak a zene rajongók: úgy mint, dinamikus nóták, jól felépített és összeállított dalok, remekül elkapott hangok.

YouTube video :
HEAVENSENT (music video):
www.youtube.com/watch?v=mRfE0zUQJK0

Felvételek :
WEED OUT THE WEAK :
1. Heavensent
2. Time Will Heal
3. Crown Of The Empire
4. Kinshasa Highway
5. Through My Veins
6. The Reckoning
7. Misery
8. Melting
9. Inhuman
10. Pain And Sorrow (Segue)
11. My Belief
THE FREAKSHOW (CD bonus tracks):
12. Sight For Sore Eyes
13. Truly Defiled
14. None Of These Days
15. Prowler
16. Orgasmatron
(Barcode: 0871539218032)