FIRST BAND FROM OUTER SPACE – We’re Only In It For The Spacerock (2005)

1.990 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
Megjelenési dátum: 2005-11-08 Cikkszám: TRANS008 Kategória: Címke:

Leírás

3990 Ft helyett 1990 Ft!

Progresszív rock/stoner/spacerock, 2005.

Isten hozta, vagy tán egy űrhajó a First Band From Outer Space formációt a Földre. Az űrutazók Svédországban értek földet, hogy zeneileg meghódítsanak bennünket. Az eredmény fantasztikus, világméretű járvány a bemutatkozó albumuk kapcsán.

6 dalt tartalmaz az album, melyek közül 2 szám 10 perc időtartamú és 1 szám pedig a 20 percet is eléri.

Minden dal tartalmaz modern produkciókra jellemző hangelemeket, hangzást, azonban egészében a 70-es évek hangulatát idézi.

A CD rövid idejű hallgatása után az ember egyszer csak azon kapja magát, hogy űrutazáson vesz részt. Az utazás szokatlan, más mint gondolnánk, miután vége a lemeznek késztetést érzünk, hogy újra meg újra meghallgassuk.

És ez a nagy ritkaság. A korona gyöngyszeme a címadó instrumentális dal, pontosan megtudhatod belőle mire képes ez a zenekar. Ügyesen kombinálva a space és progresszív rockot a space metállal, mintegy gyönyörű ivű hidat állítanak a múlt és a jövő közé.
Visszahozták a jó öreg rock’n’rollt, melyet a 70-es évek vége óta elveszettnek, megkopottnak hittek sokan. A CD a 2005-ös év legjobb kiadványai közé tartozik és Hawkwind, Black Sabbath, Pink Floyd, vagy akár a jelenkori együttesek, pl: Bigelf és Queens Of The Stone Age kedvelőinek ajánljuk.