DRAHK VON TRIP – Heart & consequence

3.790 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 2-5 hét - Kiadó / Forgalmazó készletétől függően!


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Megjelenési dátum: 2005-10-28 Cikkszám: 4874 Kategória: Címke:

Leírás

Progresszív rock / spacerock.*****Malmö városának büszkesége ez a hatos fogat. Izgalmas, pszichedelikus acid rockot játszanak. Legjobban talán a Brittish (néhai The Ectomorp ) együttes produkciójával vethető egybe, mégpedig a fenséges The Furious Sleeper On Woronzow címmel megjelent albumukkal. Az együttes sötét, de szép és kellemes fílinget teremt, énekesük Susan hangja pedig káprázatos. Ügyes flőte játékával az Ectomorph világát idézi. Találóan jegyezte meg róla egy kritikus, olyan mintha a Jefferson Airplane és a Renaissance énekeseinek reinkarnációja lenne.

Számos ethno zenészek által használt hangszert is bevetnek, mint pl. a Didgeridoo és más insztrumentumok.

A versek tökéletesen illeszkednek az ilyen stílusú zenéhez. Telitalálat minden dal és szinte lehetetlen kedvencet bármelyiket külön kiemelni.

Néha vannak spece rock attitűddel szerkesztett részek, néha ködös az atmoszféra, s mindenütt valahol a kettő között, de mindig pozitív töltetűek.

A “Long Distance Call” című dalban van néhány csodás akusztikus rész és ragyogó elektromos gitár melódiák. A flőte és gitárszólókat kiemelkedően jól oldják meg.

A zene gyakran nagyon hipnotikus és a hallgató “elszáll” vele.