DEECRACKS – Sonic Delusions (Limited edition LP) (2018)

5.490 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
Megjelenési dátum

Cikkszám: PIR187 Kategória: Címke:

Leírás

Punk, Pop Punk, Punk Rock, Limited edition bakelit lemez LP + MP3 digitális letöltő kód kiadvány, 2018.
Kiemelten ajánlott minden: RAMONES, SCREECHING WEASEL, BOUNCING SOULS és TEENAGE BOTTLEROCKET rajongónak.

A Pirates Press Records büszke arra, hogy bemutathatja a DEECRACKS együttest, úgy mint az egyre növekvő családjának legújabb tagját. Ez a trió már 15 éve működik együtt, már több mint 800 koncertet könyvelhetnek el négy kontinensen, és saját kiadásban megjelentetett lemezeik szerte a világban, minden földrészen foghatók. Valami komoly szeretet és hozzáállás érezhető ennél a ragyogó zenekarnál, amely remekül illeszkedik és elképesztően jó helyre került a PIRATES rendszerhez.

Néhány fantasztikus videóval indítottak, majd őrületes koncertekkel folytatták a promóciós munkálatokat, fergeteges show Izraelben, majd tavasszal és ősszel következik számos európai fellépés, júniusban Kanadában, októberben és novemberben pedig Japánba várják őket. Ezek a srácok soha nem adják fel, sohasem hagyják abba és sosem lassítanak.

Ha 2018-ban lehetőséged lesz arra, hogy megnézd valamelyik fellépésüket, tedd és meglátod hatalmas örömet lelsz majd bennük! Most, ezt a hihetetlenül jó új album vár rád. 15 teljesen új szám (nem hosszabbak, mint három perc), éppen annyi, mint amennyi ebből a fajta zenéből egy számnak tartani kell! Gyorsak, vidámak, ügyesek, fülbemászó dallamvilágúak és igazak. A Sonic Delusions egy tökéletes bemutatkozás, a DEECRACKS hihetetlenül hűséges rajongói bázisa világ szerte a fix növekedés stádiumában van.

Felvételek :
SIDE A :
1. Standing On My Head –
2. Step 4 –
3. Mentalane –
4. All Along –
5. Left Out Of Mind –
6. Shambles –
7 Montreal Nights –
8. Mexican Stand-off
SIDE B :
1. It’s Been A While –
2. Watch Out! –
3. On Your Own –
4. Substitute –
5. Holiday Season –
6. Valentine –
7. Turn Away

(Barcode: 0814867026178)