BLITZKRIEG – Judge Not (Limited edition BLACK LP) (2018)

8.999 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
Megjelenési dátum: 2018-04-27 Cikkszám: PMZ256LP Kategória: Címke:

Leírás

Brit Heavy Metal, NWOBHM,
Limited edition FEKETE színű bakelit lemez LP kiadvány verzió, 2018-as album.

Bár a “Judge Not” öt évvel megkésve érkezett, de ez a kiadvány is a Blitzkrieg zenei világában ott folytatódik, ahol a zenekar utolsó albuma. A zenekar gyökerei szilárdan állnak a brit metal műfajában. A Newcastle-i együttes, a “British Heavy Metal új hullámának” (NWOBHM) letéteményeseként már harmincöt éven át magasra emelve viszi a műfaj zászlaját. A banda himnuszát, a “Blitzkrieg”-et a Metallica is feldolgozta. A Blitzkrieg még mindig aktív, bár a koncerteket már csak szórványosan adnak. Amikor kapcsolatba került a Mighty Music kiadóval, és a zenekar új otthont kapott és lehetőséget egy friss lemez elkészítésére.

“Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk az új album megjelenése okán, különösen, miután a tavalyi év végére kiderült az is, hogy mennyire jól sikerült a “Reign of Fire” video klippünk, ugyanis a vélemények és reagálások nagyon jók voltak. 2013 óta ez lesz a zenekar első felvett új stúdió albuma! “Mindannyian reméljük, hogy mindenki örömmel hallgatja az új dalokat. Legalább annyira, mint amennyire mi élveztük a “Judge Not” produkcióját és felvételét.” – mondja Ken Johnson gitáros.

Az albumot a Phil Davies Downcast Base HQ stúdiójában vették fel a Newcastle városában, de a zenekar ezúttal egy másik stúdiót választott a mixelésre, és mivel a zenekar csodálja a Hansen Studios munkáját, leginkább a Pretty Maids “Pandemonium” albumát vették figyelembe, ezért Jonas Haagensen jött a képbe és a Hansen stúdió, hogy az albumot keverését elvégezze.

YouTube video :
REIGN OF FIRE (official music video):
www.youtube.com/watch?v=dN8SSEVDJiY

Felvételek :
1. Heretic
2. Who Is Blind
3. Forever Is A Long Time
4. Reign Of Fire
5. All Hell Is Breaking Loose
6. Angels Or Demons
7. Loud And Proud
8. Without You
9. Wide Legged And Headless
10. Falling Into Darkness
11. Judge Not Lest You Yourself Be Judged
(Barcode: 5700907265575)

Brand

MIGHTY MUSIC

További információk

Megjelenési dátum: 2018-04-27