AURA NOIR – Aura Noire (2018) (DIGI CD)

3.990 Ft

Rendelhető
Szállítási idő: 10-25 munkanap


Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!
Megjelenési dátum: 2018-04-27 Cikkszám: INDIE137CD Kategória: Címke:

Leírás

Thrash Metal, CD kiadvány, az AURA NOIR hatodik stúdió albuma, 2018.
Kiemelten ajánlott minden: Venom és Voivod rajongónak!

Az Aura Noir, az aktív gondolkodású és átlagos szellemű thrash metal rajongók figyelmének középpontjában álló zenekar, metal zene élharcosai lettek egy olyan korban, amikor az underground irányzat teljesen el van árasztva zenekarokkal. Ezek a norvég thrash metalosok nem annyira harcosan zúznak, egyensúlyoznak a keménység és a kifinomultság között. Azért előrántják a pisztolyt és piszokba zúzzák a kisebb történéseket, s a teljes albumot elárasztja lüktető zenei láva kráter.

Az Aura Noire albummal, amely meglehetősen hasonlít a zenekar nevére, az Aura Noir megalkotta a thrash metal egyik legfrissebb, mégis nosztalgikus albumát. Az album valószínűleg az egyik legvisszatekintőbb, multba révedő riff szólókkal nyit, de hirtelen átvált a dicsőségesen disszonáns és magával ragadó Aura Noir hangulatba.

Az aggressor intenzitásával szárnyaló és égető kiáltással intenzíven ragasztják össze az egyébként meglehetősen változatos és játékos gitár riffeket, dobokat, s végül a thrash lényegét pazarul domborítják ki, ez az Aura Noir!

YouTube video :
DARK LUNG OF THE STORM (audio):
www.youtube.com/watch?v=bDKpRoswj1o

Felvételek :
1. Dark Lung of the Storm
2. Grave Dweller
3. Hell’s Lost Chambers
4. The Obscuration
5. Demoniac Flow
6. Shades Ablaze
7. Mordant Wind
8. Cold Bone Grasp
9. Outro.